• img_7873.jpg

Etli Türlü

  • 300 gr kuşbaşı et
  • 2 orta boy soğan
  • 2 orta boy patates
  • 200 gr konserve bamya
  • 2 domates
  • 8-9 fasülye
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz, karabiber
  • 1 su bardağı et suyu
  • 1 su bardağı kaynamış su

Yapılışı

  • Kuşbaşı etlerimizi ısınan tencerenin içerisinde suyla kavurun.
  • Üzerine yemeklik doğranan soğanları, sarımsağı, küp doğranmış domatesleri ve sıvı yağı ekleyin, pişirin.
  • Sırasıyla küp doğranmış patates, bamya, fasülyeyi ekleyin.
  • Tuz, karabiber ve et suyunu ekleyin 15- 20 dk pişirin.