• img_7833.jpg

Tavuklu Fajita

  • 3 adet tavuk göğsü
  • 2 adet kırmızı biber
  • 4 adet yeşil biber
  • 2 orta boy kırmızı soğan
  • 4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • Tuz, karabiber, köri
  • 1 yemek kaşığı soya
  • 2 diş sarımsak
  • ½ su bardağı süt
  • ½ cay bardağı sıvıyağ

Yapılışı

  • Tavuk göğüslerini şeritler halinde doğrayın.
  • Süt, sıvıyağ, sarımsak içinde marine edin.
  • Biberleri ve soğanları da şeritler halinde doğrayın.
  • Wok tavanın içinde sıvıyağ ile önce tavukları soteleyin ve kenara alın.
  • Tekrar tavaya yağ ekleyip biber ve soğanları soteleyin ve tekrar tavukları ekleyin.
  • Baharatları ve soya sosunu ekleyin.
  • Kızarış ekmek parçaları ile servis edin.